Προϊόντα

Περισσότεροι από 1.200 μικροί και μεγάλοι πελάτες σ' ολόκληρη την Ελλάδα προτιμούν τις χάρτινες τσάντες της ΙntraPACK για την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, τις ανταγωνιστικές τιμές και τη μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων.

 

 

 

Ανώτερη Ποιοτικά Εμφάνιση

Οι χάρτινες τσάντες της IntraPACK:

  • Κατασκευάζονται στις πλέον σύγχρονες μηχανές παραγωγής που εξασφαλίζουν υψηλότερη και σταθερότερη ποιότητα κατασκευής.
  • Τυπώνονται στα πιο σύγχρονα μηχανήματα, χάρη στα οποία επιτυγχάνεται υψηλότερη και σταθερότερη ποιότητα εκτύπωσης.
  • Παράγονται από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Υποβάλλονται σε ποιοτικό έλεγχο τεσσάρων σημείων: ποιότητα Kατασκευής, ποιότητα εκτύπωσης, πιστότητα απόδοσης χρωμάτων και φινίρισμα.

Επιπλέον, για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται:

  • Χαρτιά με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, σταθερότερη ποιότητα και καλύτερη απόδοση εκτύπωσης, τα οποία εισάγουμε από τους δύο μεγαλύτερους ομίλους εργοστασίων παραγωγής χαρτιού της Eυρώπης.
  • Μελάνια που δεν αλλοιώνονται στο φως του ήλιου και αποδίδουν τα χρώματα με ζωντάνια και πιστότητα.

Ανταγωνιστικές τιμές

Οι πελάτες της IntraPACK παραλαμβάνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε aανταγωνιστικές τιμές ως αποτέλεσμα της αξιοπιστίας και μεγάλης παραγωγικότητας του σύγχρονου εξοπλισμού.

 

Μεγαλύτερη Ποικιλία Μοντέλων

Η IntraPACK είναι η μοναδική εταιρία που παράγει τόσο μεγάλη ποικιλία από χάρτινες τσάντες σε μεγέθη, τύπους, χαρτιά, είδη εκτύπωσης και φινίρισμα, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί οποιαδήποτε απαίτηση και σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

 

 


ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Βιομηχανική Περιοχή Ξάνθης, 671 00 Ξάνθη. Τηλ 25410.76.790, Fax: 25410.26.662
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ : Νίκης 30 & Ασυρμάτου, Αγ. Δημήτριος,
Τηλ. 210 935.4435